Bijles Frans: online studiehulp om het beste uit jezelf te halen.

 

Heb je het moeilijk met die Franse lessen? Lijkt je leerkracht wel Chinees te spreken? Tenzij je in het verkeerde lokaal zit, heb je gewoon een duwtje in de rug nodig. Maak je geen zorgen, met de online bijlessen Frans van WeZooz Academy heb je al het nodige voor een schitterend rapport!

 

Wat maakt de bijles Frans van WeZooz Academy anders?

Désolé, we gaan je examens niet in jouw plaats afleggen. Maar… er is een grote ‘maar’! Dankzij de online bijlessen Frans van WeZooz Academy geef je je slaagkansen een flinke boost, want:

 • We leggen zelfs de moeilijkste lessen op een gemakkelijke manier uit in korte lesvideo’s
 • Onze gediplomeerde leerkrachten geven je alle info en tips & tricks om op elke toets hoog te kunnen scoren
 • Je volgt de lessen online en op je eigen tempo
 • Het is nog leuk ook, want WeZooz Academy beloont je met awards en punten!

 

Wat leer je in de bijlessen Frans?

Bijles Frans - Online Studiehulp
Maak kennis met Catherine en Erik, dé experts Frans. Bijles was nog nooit zo plezant! Samen met hen leer je meer over l’adverbe, l’adjectif, het pronom personnel, en al die vervoegingen die je soms het gevoel geven dat je het nooit zal leren… Tot nu. Met de bijlessen Frans van WeZooz Academy ben je zo weer helemaal mee!

Eerste, tweede of derde graad; alles wat je nodig hebt om met glans te slagen vind je bij WeZooz Academy. Gedaan met die stressmomenten en herexamens. In geen tijd eet je Franse leerstof als ontbijt!
 

Probeer gratis de bijlessen Frans van WeZooz Academy.

Twijfel je nog? Probeer de bijlessen Frans dan gratis uit! Verdiep je in honderden leuke lesvideo’s, oefeningen en toetsen en ontdek meteen wat je samen met Catherine en Erik kan bereiken. C’est simple comme bonjour!

Gratis proberen

Wil je graag meer te weten komen over WeZooz Academy?

WeZooZ Academy bevat meer dan 1.000 lesvideo's, oefeningen en toetsen voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Onze lestrajecten worden gebracht door gediplomeerde en ervaren leerkrachten.

Probeer het nu GRATIS uit door je te registreren of aan te melden.

Aanmelden

Onze gebruikers getuigen…

Dagelijks ontvangen we feedback en reacties van onze talrijke gebruikers. Misschien sta jij hier binnenkort ook tussen ;-).

 • Jullie zijn mijn redders in nood :-O! Ik snap er niets van als ik het gewoon in mijn lestraject zie staan.

  Chloé

  Student

 • WeZooz Academy is echt een goed initiatief. Onlangs toonde ik ter herhaling een lesvideo in de les. Achteraf kreeg ik van enkele enthousiaste leerlingen de reactie dat ze het direct begrepen hadden.

  Liesbet

  Leerkracht wiskunde

 • Dankzij jullie lesvideo’s was ik geslaagd voor wiskunde, en ook voor economie heb ik enorm veel aan jullie gehad. Ik vind WeZooz Academy echt een uitstekende website!

  Simon

  Student

 • Ik ben zelf Franstalig maar wou toch eens een kijkje nemen op jullie website. Ik moet zeggen dat alles zeer duidelijk uitgelegd wordt! Een pluim voor jullie!

  Pierre

  Ouder

 • Ik ben best wel trots op mijn rapport en dankzij de WeZooz Academy-filmpjes zijn mijn punten voor wiskunde schitterend! Dank u!

  Alanis

  Student

 • Voilà, een paar dagen geleden waren al die chemische reacties als Chinees voor mij, en nu is het zo klaar en duidelijk als een klontje :-).

  Ann

  Student

 • Veel beter uitgelegd dan mijn leerkracht vorig schooljaar. Toen begreep niemand er iets van. Bedankt, WeZooz Academy!

  Ine

  Student

 • Ik zit in de 3e graad en zie nu veel herhalingen van de voorbije jaren. Deze site helpt me enorm om de lessen nog eens op te frissen. Doe zo voort, WeZooz Academy!

  Aaron

  Student - 17 jaar

 • De lessen zijn kort en bondig, maar alles wordt duidelijk uitgelegd. Er wordt op een leuke manier vertrokken vanuit de leefwereld van de jongeren. Tof!

  Tinneke

  Leerkracht geschiedenis

 • Mijn allereerste fysicatest heb ik met WeZooz Academy voorbereid, en ik had meteen een 10. Daardoor had ik ook 100% voor fysica op mijn rapport, yes!

  An-Sofie

  Student - 15 jaar

 • De lesvideo’s van WeZooz Academy geven me vaak inspiratie voor een leuke inleiding van mijn eigen les!

  Evelien

  Leerkracht Wiskunde

 • Ik heb overmorgen een grote toets wiskunde en jullie lesvideo’s bekijken vind ik veel leuker dan gewoon 2 uur voor mijn boeken te zitten. Echt handig: als je iets niet begrijpt, zijn er filmpjes met uitleg + oefeningen.

  Emma

  Student

 • Het blijkt dat ik dyscalculie heb. WeZooz Academy heeft me ontzettend geholpen met het voorbereiden van mijn testen! Ik heb dan ook een uitslag 75,4% gehaald op mijn rapport! Thanks!

  Nele

  Student - 13 jaar

 • Knap uitgelegd! Mijn dochter kan deze filmpjes bekijken in aanvulling op haar lesmateriaal zodat het allemaal veel helderder wordt. Keep up the good work!

  Flore

  Ouder

 • Moesten ze het bij ons op school ook zo gedetailleerd uitleggen, zou ik ’t sneller onder de knie hebben. Goede video!

  Arne

  Student - 12 jaar

Ben je overtuigd? Probeer nu gratis