Evolutie van de mens 3de graad

In dit biologie traject over de evolutie van de mens, leer je alles over het pad van australopithecus tot homo sapiens! En dat in samenwerking met het Museum voor Natuurwetenschappen!

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video De Evolutie van de Mens: Inleiding! - Biologie 3de graad

Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel geeft in deze video een korte introductie over hoe het voor ons als mensen allemaal begonnen is. (3de graad)

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video Darwin zijn Theorie over Evolutie! - Biologie 3de graad

Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel vertelt je in deze video hoe Darwin dacht over evolutie. (3de graad)

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video Aanwijzingen voor Evolutie! - Biologie 3de graad

Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel zoekt in deze video naar bewijzen om evolutie aan te tonen. (3de graad)

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video Evolutie van de Mens: de Australopithecus Lucy! - Biologie 3de graad

In deze video vertelt Jeroen van het museum voor Natuurwetenschappen je iets meer over Lucy, de eerste persoon die op 2 voeten liep. (3de graad)

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video De Evolutie van de Mens: Bipedalisme! - Biologie 3de graad

In deze video heeft Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen het over bipedalisme en hoe de ontdekkingen hieromtrent gebeurd zijn. (3de graad)

Evolutie van de mens
Gratis video!
Video De Evolutie van de Mens: van Neanderthaler tot Moderne mens. - Biologie 3de graad

Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen vertelt in deze video dat de resten van de Neanderthaler hier bij ons in België gevonden zijn! (3de graad)