Wiskunde

Berekenen van onbepaalde integralen d.m.v. partiële integratie - voorbeeld 2

Roberta geeft een tweede voorbeeld om te integreren d.m.v. partiële integratie. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Berekenen van onbepaalde integralen d.m.v. partiële integratie - voorbeeld 2Berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie.

 

Waarover gaat deze video ivm het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie?

In deze video verdiept Roberta zich in het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie.

 

Hoe werkt het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie?

Om onbepaalde integralen te kunnen berekenen dmv partiële integratie heb je eerst en vooral de formule van de arcsinus of boogsinus nodig. De arcsinus is dan de u en de rest de dv. Verder zijn er nog een aantal truckjes nodig die Roberta je verklapt in deze video. Het doel is van een moeilijke integraal naar een makkelijkere te gaan.

 

Voor wie is deze video over het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Wiskunde van de derde graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie analyse en integralen bij het vak Wiskunde. Dit is een voorbeeldoefening op het integreren van onbepaalde integralen, dus zorg er voor dat je weet wat onebpaalde integralen zijn. 

 

Over de leerkracht die je het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie uitlegt.

Leerlingen van de derde graad zijn doorgaans vrij moeilijk te imponeren. Ze hebben immers al geruime tijd les gehad, hebben al veel moeten leren, hebben veel gezien en meegemaakt tijdens hun schoolloopbaan. Nu, dan staat hen toch wat te wachten als ze Roberta op onze website ontmoeten bij de eerste les die ze van haar bekijken. Roberta past namelijk allesbehalve in het profiel van de klassieke wiskundeleerkracht. Wat wil ik daar nu precies mee zeggen? Wel, Roberta mag dan wel les kunnen geven bij WeZooz Academy (en dat doet ze schitterend!), haar interessegebieden liggen enkele tienduizenden kilometers hoger. Ze zou je namelijk ook gemakkelijk de les kunnen lezen, of dingen kunnen leren over vergevorderde fysica, sterrenkunde en zelfs raketbrandstof! Roberta, die geboren is in Nederland, maar in Californië (VS) haar master in de fysica (met specialisatie sterrenkunde) behaalde, kan je dus precies vertellen hoe diep of uitgebreid wiskunde precies gaat. Maar om op haar niveau te komen, zal je online nog veel moeten leren. Gelukkig kan dat op onze website van de experte zelf. Denk je dat je nu een idee hebt van wie Roberta is? Welnee! Want er is nog meer! Als ze NASA niet aan het leren is hoe het nu precies zit met getijdestaarten van bolvormige sterrengroepen, dan trekt ze haar ruige schoenen aan op het rugbyveld! Yes, this lady is full of surprises. En juist daarom is ROBERTA eveneens AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

 

Zijn er nog video's over het berekenen van onbepaalde integralen?

Wil je meer weten over het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie check dan ook deze video.

 

 

 


wiskunde formule berekenen substitutie Dx afleiden integralen integraal integreren integratie partieel partiële u.v x kwadraat du dv ex e tot de xde onbepaalde analyse


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!