Wiskunde 1ste graad A

Hey wiskundefan van de eerste graad!

Welkom bij ons wiskunde-aanbod voor de eerste twee jaren van het middelbaar onderwijs (eerste graad).
Je bent waarschijnlijk helemaal klaar voor een stevige dosis online leren?
Super! Bart, Arno en Liesbeth, onze leerkrachten voor de eerste graad, staan eveneens te popelen om jou allerlei “wiskundigheden” bij te leren.

Online leren = Learning On-Line = LOL

Wiskunde leren is niet saai!

Hallo! Zit jij in het eerste of tweede middelbaar? Super, dan heb je de deuren van de lagere school al lang achter je dichtgeslagen. Je bent nu begonnen aan het echte werk: de eerste graad van het middelbaar. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je af en toe de website van WeZooz Academy bezoekt om snel een online bijles wiskunde te volgen bij één van onze hippe leerkrachten of om enkele extra oefeningen wiskunde te maken om zeker te zijn dat je het helemaal onder de knie hebt.

 

Is (of wordt) wiskunde je lievelingsvak?

Als je in een gemiddelde klas van de eerste graad vraagt wat hun lievelingsvak is, krijg je maar heel weinig wiskunde te horen als antwoord. En bij WeZooz Academy begrijpen we dat helemaal. Wij werden vroeger ook niet vrolijk van de wiskundelessen op school. Precies daarom hebben wij besloten om daar iets aan te doen, want eigenlijk hoeft wiskunde leren helemaal niet saai te zijn.

 

Virtuele wiskunde bijles waar je wil

Met onze coole lesvideo's en handige leertrajecten wordt wiskunde leren een fluitje van een cent. Bij WeZooz Academy maken we onze wiskunde bijles zelfs fun! Bovendien kies je zelf waar en wanneer je onze virtuele lessen wil volgen. Buiten in de tuin terwijl je geniet van het zonnetje, onderuitgezakt in het salon of gewoon op je kamer.

 

Oefeningen wiskunde op jouw tempo

In de lagere school dacht je misschien dat wiskunde niet meer was dan alleen maar tellen en rekenen. Nu jullie in de eerste graad van het middelbaar zitten, weten jullie natuurlijk wel beter. Bij WeZooz Academu leer je alles over meetkunde, getallenleer en algebra. Onze lesvideo's zijn kort, duidelijk en to the point! Alles wat je leerkrachten jou in de klas proberen wijs te maken, vind je ook bij ons terug, maar dan wel veel duidelijker en helemaal op je eigen tempo! Je oefeningen wiskunde zullen voortaan geen geheimen meer kennen! 

Wiskunde leren gemakkelijk gemaakt

En het beste van allemaal: je kiest helemaal zelf welke hoofdstukken je precies wil bijschaven.

  • Kan je de natuurlijke, gehele en rationale getallen niet uit elkaar houden? Wij leggen het snel en simpel uit in ons hoofdstuk Verzameling N, Z en Q.
  • Zat je even in te dommelen toen je leerkracht de omtrek en oppervlakte van een cirkel probeerde uit te leggen? Onze lesvideo spijkert je snel even bij, en reken maar dat je er niet bij in slaap zal vallen.
  • Wil je nog wat extra oefenen op machten en vierkantswortels? Met onze leerrijke testjes is dat geen probleem!
  • 1, 2, 3, veeltermen….Wat is dat nu precies, hoe kan je ze herkennen en wat ben je er eigenlijk mee? Wij maken je snel wegwijs in dit labyrint van getallen en letters.
  • Heb je in de les niets durven vragen over hoe je nu best die moeilijke vraagstukken en vergelijkingen oplost? Wij loodsen je er probleemloos doorheen.
  • Ben je helemaal gedesoriënteerd door ruimtemeetkunde? Wij maken het voor jou zo klaar als een klontje en zetten je terug met beide voeten op de grond!

Een goed rapport zonder veel moeite

Met de wiskundelessen van WeZooz Academy ben je snel de primus van de klas en zullen je schoolpunten recht evenredig stijgen met het aantal lessen dat je bij ons meepikt! En wat recht evenredig precies betekent, dat kan je bij ons leren in het hoofdstuk Evenredigheid!